VSL ESS

ESS Examenservices certificeert Virtual Skillslab Kassatrainer voor MBO niveau 4

Virtual Skillslab en ESS Examenservices hebben de volgende stap gezet in hun samenwerking. Met ingang van schooljaar 2018/2019 kan de Virtual Skillslab Kassatrainer ook worden gebruikt als digitaal alternatief voor examinering op MBO Niveau 4. Deze certificering werd op 4 juni 2018 bekend gemaakt op de website van ESS. De Kassatrainer is daarmee nóg geschikter voor gebruik in de opleidingen Manager Retail en Ondernemer Retail.

Digitale examinering

De Virtual Skillslab Kassatrainer is vanaf schooljaar 2018/2019 beschikbaar in verschillende varianten. Deze varianten sluiten aan op de kwalificatiedossiers van de opleidingen Verkoper (niveau 2), Eerste Verkoper (niveau 3), Verkoopspecialist (niveau 3), Manager Retail (niveau 4) en Ondernemer Retail (niveau 4). Lees op onze website hoe deze digitale examinering precies werkt. Onze Tarievenpagina geeft aan welke versie van de Kassatrainer geschikt is voor iedere opleiding.

Voor meer informatie over de digitale examinering in de Virtual Skillslab Kassatrainer kunt u met ons contact opnemen via e-mail. Heeft u vragen over de proeven van bekwaamheid Manager Retail of Ondernemer Retail, neem dan contact op met Pauline van ’t Hoog bij ESS Examenservices.Top