Digitale Examinering MBO Retail met Virtual Skillslab

Stichting Praktijkleren en Virtual Skillslab hebben de krachten gebundeld om te examineren met de Virtual Skillslab Kassatrainer.

Wanneer examineren in de praktijk lastig of zelfs onuitvoerbaar is, kan een simulatie-examen een uitkomst zijn. De Kassatrainer van Virtual Skillslab is nu ook in te zetten voor examinering van verschillende kerntaken voor Retail. We hebben daarvoor de krachten gebundeld met Stichting Praktijkleren.

Alle niveaus

De Kassatrainer is geschikt voor zowel Retailmedewerker, Retailspecialist als Retailmanager – oftewel voor niveau 2, 3 en 4. Voor al deze drie profielen geldt dat er één werkproces geëxamineerd kan worden door middel van de Kassatrainer, namelijk werkproces 3 van kerntaak 1.

Opleiding Nummer Kerntaak
Retailmedewerker
Niveau 2
25808 K1-W3: Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
Retailspecialist
Niveau 3
25809 K1-W3: Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
Retailmanager
Niveau 4
20507 K1-W3: Handelt de verkoop af

Voor de andere werkprocessen van kerntaak 1 kan je gewoon kiezen uit de proeve van bekwaamheid, het portfolio of het contextvrij examenproject.

Na een examenafname kunt u in de Beheeromgeving een examenformulier exporteren. Aan de hand van dit examenformulier kan de beoordelaar het beoordelingsformulier van Stichting Praktijkleren invullen.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over de proeven van bekwaamheid van Stichting Praktijkleren? Neem dan contact op met Stichting Praktijkleren.

Heeft u vragen over digitale examinering met Virtual Skillslab? Neem dan contact op met onze helpdesk:

T: 024 20 222 76

Onze partners
Referenties
Top