Snel aan de slag

Is uw schoolaccount aangemaakt? We helpen u op weg om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met Virtual Skillslab.

Welkom bij Virtual Skillslab

Wanneer uw Schoolaccount is aangemaakt heeft u toegang tot de producten en de beheeromgeving. Met onderstaand stappenplan helpen we u zo snel mogelijk te starten met uw leerlingen.

Stap 1: Test de simulatie

Met uw Docentaccount heeft u volledig toegang tot de producten die u heeft gekozen. Test u deze uit op de computers of tablets die de leerlingen gaan gebruiken om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Er zijn verschillende mogelijkheden om de simulaties te gebruiken, afhankelijk van het systeem.

 

Stap 2: Neem een kijkje in de Beheeromgeving

In de beheeromgeving kunt u onder andere gebruikers beheren, leerlingen toegang geven tot examens en resultaten bekijken.

 

Virtual Skillslab Beheeromgeving

Stap 3: Bestel de licenties

Om van start te gaan met uw leerlingen heeft u licenties nodig. U kunt deze eenvoudig bestellen in de Beheeromgeving. Gaan uw leerlingen zelf de licenties bestellen bij een Boekenhuis of Uitgeverij? Dat kan via onze partners. Klik hier voor een uitleg van het bestelproces.

 

Stap 4: aan de slag!

In de beheeromgeving vindt u een Activatiecode. Hiermee kunnen uw leerlingen zich registreren, of u kunt de leerlingen zelf toevoegen. Hebben uw leerlingen via een uitgeverij of boekenhuis besteld dan hebben ze zelf een activatiecode ontvangen. Klik hier voor een uitleg van het activatieproces.

 

Heeft u hulp nodig? Onze helpdesk staat voor u klaar!

Onze partners
referenties
Top