Hospitality Game 2.0

Hospitality Game Virtual Skillslab

Hospitality Game 2.0

In september 2018 ging de Virtual Skillslab Hospitality Game naar school. Spannend! Zoals iedere start, ging ook ons eerste schooljaar met vallen en opstaan. Maar, wij hebben veel geleerd! Daarom lanceren we nu de Hospitality Game 2.0.

Positieve feedback scholen

Veel docenten hebben positief gereageerd op de Hospitality Game. De inhoud van de game vult theorielessen goed aan. Leerlingen vonden de Hospitality Game leuk om te doen.

Onderzoek: positieve leerervaring

Studenten van de Radboud Universiteit in Nijmegen hebben het gebruik van de Hospitality Game onderzocht. De uitkomsten van dit onderzoek toonden aan dat de opbouw in levels zeer prettig wordt ervaren. De moeilijkheidsgraad houdt gelijke tred met de ontwikkeling in competenties. En de instructies per level zijn duidelijk genoeg om snel van start te gaan. Verder blijkt dat de Hospitality Game inhoudelijk sterk in elkaar zit. Leerlingen gaven aan dat de feedback van klanten en coach zeer realistisch was. Die ging écht in op hun persoonlijke verbeterpunten. Zo kon direct worden geoefend om nieuwe competenties aan te leren.

Verbeterpunten: Hospitality Game 2.0

Uiteraard waren er ook verbeterpunten. Op basis van de ervaringen uit het eerste schooljaar hebben we een groot aantal nieuwe features toegevoegd. Allereerst draait de Hospitality Game nu ook op smartphones, tablets en Mac computers. Ook heeft de winkel een compleet nieuwe look, voor een nóg betere (leer)ervaring. Daarnaast is er een tutorial level toegevoegd waarin de speler kan oefenen met de besturing. Zo kan de speler echt op de inhoud focussen wanneer de eerste klanten binnen komen. Tenslotte zijn een aantal bugs opgespoord en gefikst.

Zelf ervaren?

Heeft u al een Virtual Skillslab account? Voeg de Hospitality Game dan zelf toe in de beheermodule. Weet u niet precies hoe? Volg dan deze instructies.

Nog geen Virtual Skillslab account? Maak hier een gratis demoaccount aan.Top