Hospitality Game

In de Virtual Skillslab Hospitality Game begin je als verkoopmedewerker in Alaska, Virtual Skillslabs outdoor winkel. Je ontvangt klanten zo goed mogelijk, en helpt ze waar je kunt. Word jij die gastvrije medewerker?

Wees gastvrij!

Een gastvrije verkoper verstopt zich niet in een hoekje! Zorg dat je alle klanten ziet. Stap op ze af en spreek ze aan. Loop met ze mee als nodig. Toon interesse!

Artificial intelligence

De klanten worden gestuurd door intelligente regels. Zo gedragen ze zich heel menselijk. Ze reageren anders op jou, afhankelijk van hoe je iets zegt of doet, en wanneer! Wat werkt het best? Dat leer je in de Hospitality Game!

Slimme feedback

De klanten en een coach vertellen je na ieder level wat ze van je vonden. Deed je het goed? Dan zijn ze tevreden! Deed je het minder goed, dan helpen ze je om beter te worden!

Maak kennis met de Hospitality Game

In de Hospitality Game ben je als speler volledig vrij om je eigen keuzes te maken. Stap je wel, of juist niet op de klanten af? En hoe spreek je ze aan? Loop je even mee, of stuur je ze naar de juiste afdeling toe? Niets dwingt je om één van de opties te kiezen. Door te doen, vind je uit wat het beste werkt. Dat gaat wel eens fout, maar door te oefenen word je telkens beter!

Hospitality Game: look and feel

Benieuwd wat de Hospitality Game te bieden heeft? Bekijk dan het filmpje hieronder. Wil je liever zelf ervaren hoe de Hospitality Game voelt, probeer hem dan gratis uit!

Docentenmodule

Beheermodule

Via de Virtual Skillslab beheermodule hebben docenten altijd inzicht in de voortgang van studenten. Verder kunnen ze gemakkelijk examens klaarzetten wanneer de studenten daaraan toe zijn.

Uit de praktijk

De Virtual Skillslab Hospitality Game heeft zijn oorsprong in een stevige behoefte van enkele grote retailbedrijven. Zij gaven aan dat hospitality skills van jonge verkopers vaak te wensen over laten. Op basis van de wensen uit de praktijk zijn wij aan de slag gegaan. De Hospitality Game leidt toekomstige verkopers op om zo gastvrij mogelijk te zijn. Zo zijn spelers van de Hospitality Game nog beter voorbereid op de praktijk!

Hospitality Game Hero

Vraag onze brochure aan

Vul het onderstaande formulier in om direct onze brochure te downloaden.

Gratis uitproberen

De beste manier om Virtual Skillslab te beoordelen is door het zelf uit te proberen. Laat uw gegevens achter, en probeer de games een maand lang zelf. Kijkt u rustig rond, zonder kosten, zonder verplichtingen!

Onze partners

Referenties

Top