Kassatrainer

De Virtual Skillslab Kassatrainer is dé manier om studenten ervaring op te laten doen. In verschillende levels ontwikkelen studenten hun vaardigheden steeds verder. Als je wilt weten hoe de Kassatrainer voelt, probeer hem dan gratis uit!

Multiplatform

De Virtual Skillslab Kassatrainer werkt op PC en Mac en is beschikbaar voor iPad en Android.

Net als in de praktijk

“Je kunt alles doen wat je in een echte winkel
ook doet, en je moet ook nog beleefd zijn”

Leerling Da Vinci college (MBO)

Examinering

De Virtual Skillslab Kassatrainer kan worden gebruikt als officieel examen voor het MBO.

Maak kennis met de Kassatrainer

De Virtual Skillslab Kassatrainer laat studenten uiteenlopende situaties beleven die zich ook voordoen in het dagelijks leven van een verkoopmedewerker. Bovendien komen ze in aanraking met zaken die niet zo dagelijks zijn, maar wel belangrijk om mee te maken. Zo is de Kassatrainer een zeer complete aanvulling op andere lesmethodes.

Kassatrainer: look and feel

Benieuwd geworden wat de Kassatrainer te bieden heeft? Bekijk dan het filmpje hieronder. Wil je liever zelf ervaren hoe de Kassatrainer werkt, probeer hem dan gratis uit!

Koppelen examen

Beheermodule

Via de Virtual Skillslab Beheermodule hebben docenten altijd inzicht in de voortgang van studenten. Verder kunnen ze gemakkelijk examens klaarzetten wanneer de studenten daaraan toe zijn.

Uit de praktijk

De Virtual Skillslab Kassatrainer heeft zijn oorsprong in projecten die wij hebben uitgevoerd met enkele grote retailbedrijven. De ervaring die wij hiermee hebben opgedaan, is verwerkt in de Kassatrainer en is dus beschikbaar voor uw studenten. Ze komen zo dus heel dichtbij de praktijk!

Vraag onze brochure aan

Vul het onderstaande formulier in om direct onze brochure te downloaden.

Gratis uitproberen

De beste manier om de Virtual Skillslab Kassatrainer te beoordelen is door hem zelf uit te proberen. U kunt de Kassatrainer gratis uitproberen door op onderstaande link te klikken. Kijkt u rustig rond in de virtuele wereld – zonder kosten, zonder verplichtingen!

Onze partners

Referenties

Top