Nieuwe Beheeromgeving

Virtual Skillslab Beheeromgeving gaat live

De vernieuwde Virtual Skillslab Beheeromgeving is klaar voor gebruik! Wij zijn erg trots op alle verbeteringen die we hebben doorgevoerd.

Onderbreking van Virtual Skillslab services

Tijdens de go-live van de nieuwe Beheeromgeving zullen de Virtual Skillslab producten tijdelijk niet beschikbaar zijn. Voor leerlingen betekent dit dat zij niet kunnen inloggen op de Kassatrainer en de Warehousetrainer. Voor docenten zullen de Beheeromgeving en de webshop tijdelijk niet bereikbaar zijn. We doen onze uiterste best om voor u de hinder zoveel mogelijk te beperken. Daarom staan de werkzaamheden gepland op vrijdag 22 juni (na kantooruren), zaterdag 23 juni en zondag 24 juni. Op onze website zal een bericht te zien zijn zolang de werkzaamheden nog in gang zijn.

Wat verandert er?

Voor leerlingen verandert er niets. Zij kunnen op maandag 25 juni weer gewoon inloggen op de Kassatrainer en de Warehousetrainer zoals ze gewend zijn. Docenten loggen vanaf maandag 25 juni in op de nieuwe beheeromgeving. Bekijk alvast wat er nieuw is.

Support nodig?

Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van de nieuwe beheeromgeving? Ons support team staat voor u klaar! Neem contact op via e-mail, of bel 024 20 222 76.Top