De nieuwe Beheeromgeving

De belangrijkste wijzigingen op een rijtje…

De nieuwe Beheeromgeving van Virtual Skillslab

Begin juni zal de nieuwe Virtual Skillslab Beheeromgeving in gebruik worden genomen. Met zijn frisse, nieuwe look zal de Beheeromgeving er voor u als docent net iets anders uitzien. We realiseren ons dat u even zult moeten wennen. Maar we zijn er ook van overtuigd Virtual Skillslab voor docenten gebruiksvriendelijker wordt. We hebben veel verbeteringen doorgevoerd die het gemakkelijker maken om leerlingsgegevens te beheren, leerlingen toegang te geven tot de examens en hun voortgang en resultaten te bekijken.  Hieronder leest u precies wat er voor u verandert. Mocht u vragen hebben, ons support team staat voor u klaar!

Schoolaccount: meer flexibiliteit

Voortaan kunt u op hetzelfde schoolaccount licenties bestellen voor zowel de Kassatrainer als de Warehousetrainer en binnenkort ook voor de nieuwe Hospitality Game. Bovendien is het is vanaf nu ook mogelijk meerdere docentaccounts aan te maken zodat u en uw collega’s samen gebruik kunnen maken van hetzelfde schoolaccount. Leerlingen kunt u, zoals u gewend bent, indelen in groepen zodat u eenvoudig het overzicht behoudt.

Leerlinggegevens beheren

U kunt nu zelf leerlingen toevoegen, wijzigen en verwijderen. U kunt ze ook importeren vanuit een Excel bestand. En leerlingen kunnen zich natuurlijk nog steeds zelf registreren met uw registratiecode. Kies de manier die u het handigst vindt!

Toegang verlenen tot examens

Zoals u gewend bent hebben leerlingen automatisch toegang tot alle onderdelen van de simulatie, behalve tot de examens. Hiervoor kunt u als docent toegang geven wanneer de leerling daar klaar voor is. Bij de toegangsperiode kan nu ook een start- en eindtijd worden ingesteld, zodat u precies kunt bepalen wanneer de leerling het examen te zien krijgt.

Voortgang en resultaten bekijken

De voortgang en resultaten staan nu in één handig overzicht. Zo kunt u in één oogopslag zien hoe uw leerlingen ervoor staan. Ook kunt u de voortgang en resultaten eenvoudig exporteren.

Certificaten printen

U kunt nu als docent certificaten printen. Selecteer eenvoudig één of meerdere leerlingen en download met één druk op de knop de certificaten in PDF.

Licenties bestellen

U kunt direct vanuit de beheeromgeving licenties bestellen, zonder opnieuw in te loggen in een aparte webshop. Licenties zijn na aankoop direct beschikbaar, zoals u van Virtual Skillslab gewend bent.

Hulp nodig?

Heeft u nog een vraag? Docenten kunnen contact opnemen met onze helpdesk.
M: support@virtualskillslab.nl

T: 024 20 222 76

Onze partners
Referenties
Top