Nieuwe Kassatrainer beschikbaar

Nieuwe Kassatrainer beschikbaar

Het is zover; met trots presenteren we de geheel vernieuwde kassatrainer! Volledig 3D, geschikt voor tablets, meer situaties, meer uitdaging, nog interactiever, slimmere virtuele coach, examens voor nieuwe MBO profielen …

Bekijk onderstaande video om in 1 minuut een indruk te krijgen van de nieuwe Kassatrainer.


De belangrijkste vernieuwingen op een rijtje:

 • Geschikt voor tablets
  De Kassatrainer is beschikbaar als Android en iOS App. Op een Windows PC of Mac kan de Kassatrainer geopend worden in de internetbrowser, maar kan ook lokaal geïnstalleerd worden als desktop applicatie.
 • Offline gebruik mogelijk
  Eenmaal geïnstalleerd als mobile App of desktop applicatie is de simulatie niet meer afhankelijk van een internetverbinding. Geen problemen meer wanneer heel veel leerlingen gelijktijdig in het computerlokaal aan de slag gaan. Ook zonder internet kan er gewoon doorgespeeld worden, de resultaten worden gesynchroniseerd wanneer u weer online bent.
 • 3D omgeving
  Voor een nog realistischer ervaring is een 3D winkelomgeving ontwikkeld. Het warenhuis J&S komt tot leven, inclusief klanten op de achtergrond, klanten die aansluiten in de rij voor de kassa en winkelgeluiden.
 • Uitgebreider
  Er zijn meer situaties opgenomen, bijvoorbeeld financiële procedures voor kasopmaak, bankafdracht en het registreren van uitgaven. Ook wordt veel aandacht besteed aan moderne retail-vaardigheden zoals klantgerichtheid , fraude preventie en stressbestendigheid.
 • Verbeterde opbouw
  De nieuwe kassatrainer heeft 5 levels. Level 1 begint eenvoudig en zorgt voor de goede basis. Daarna komen er steeds moeilijker situaties langs, en wordt ook meer initiatief bij de leerling gelegd. Hierdoor blijft de training uitdagend. Herhaling zorgt ervoor dat er routine wordt opgebouwd.
 • Challenges
  In de diverse ‘challenges’ wordt de leerling uitgedaagd een optimale score te halen op relevante vaardigheden, bijvoorbeeld in het teruggeven van wisselgeld. De coach zal niet direct ingrijpen, maar geeft aan het eind aan hoe goed de leerling het heeft gedaan. Zijn de scores nog niet hoog genoeg, probeer het dan nog een keer!
 • Verbeterde didactiek
  In plaats van het bekijken van demo video’s gaat de leerling direct zelf aan de slag. In nieuwe situaties neemt de virtuele coach de leerling bij de hand en geeft duidelijke instructies die worden ondersteunt met visuele aanwijzingen. Elk level wordt afgesloten met een diagnostische toets, de ‘Test Your Skills’. Aan het eind hiervan ziet de leerling niet alleen de scores op de verschillende leerdoelen, maar de coach geeft nu ook tips voor verbetering.
 • Digitale examinering
  De verschillende examens geven de mogelijkheid op verschillende niveaus te examineren. Ook zijn er speciale examens beschikbaar voor de nieuwe MBO kwalificatiedossiers voor Verkoper (niveau 2) en Eerste verkoper / Verkoopspecialist (niveau 3).

 

De nieuwe Kassatrainer is per direct beschikbaar voor alle scholen met een account op de bundel handel. De werkwijze is wat anders dan u gewend bent. Op deze pagina leest u alles over de werkwijze, de examineringsmogelijkheden, en al het andere dat u moet weten om gebruik te maken van de nieuwe Kassatrainer.Top