Nieuwe Kassatrainer

Belangrijk nieuws voor alle gebruikers van de bundel ‘Handel’! Wij werken op dit moment hard aan de volgende generatie Kassatrainer. Deze versie maken we in ons totaal vernieuwde 3D simulatie platform.

Wat betekent dit?

Trainen overal en op elk apparaat
Kies zelf; iPad of Android App, in de browser of geïnstalleerd op een Windows of Mac PC.

Offline mogelijk
Installeer de App op een tablet of de applicatie op een computer en ben niet meer afhankelijk van een breedband internet verbinding. Zelfs als er offline wordt gewerkt, worden de voortgang en resultaten bijgehouden. Deze worden bijgewerkt zodra er weer verbinding is.

Volledige 3D omgeving
Voor een nog betere beleving. Alsof je echt in de winkel staat!

Verbeterde didactiek
In plaats van demonstratiefilmpjes vooraf neemt de virtuele coach de leerling nu bij de hand tijdens het uitvoeren van de handelingen, en geeft daarbij instructies met audio en visuele effecten.

Verbeterde inhoud
Op basis van feedback van docenten en leerlingen is de inhoud aangepast en uitgebreid, onder andere met financiële procedures (kasopmaak en bankafdracht), fraude preventie en omgaan met stress.

Verbeterde opbouw
De nieuwe Kassatrainer kent 5 levels. Met elk level worden de oefeningen uitdagender. Zo blijft het boeiend, ook voor de geoefende leerling.

We verwachten de nieuwe Kassatrainer in de loop van volgend jaar beschikbaar te kunnen stellen. Bij al uw leerlingen wordt deze nieuwe versie automatisch toegevoegd aan het Virtual Skillslab Handel hoofdmenu, u hoeft hier dus niet op te wachten met het (bij)bestellen van licenties. De oude Kassatrainers kunt u blijven gebruiken tot het einde van de licentieperiode (2 jaar na activering).Top