De kracht van simulaties

” Educatieve simulaties zijn uitstekend geschikt om theorie en praktijk met elkaar te verbinden en ze integreren het werken aan kennis, vaardigheden en attitudes. “

Leuk én leerzaam

In de simulaties van Virtual Skillslab ervaren leerlingen de beroepspraktijk. Werken met systemen, volgen van procedures & veiligheidsvoorschriften en communicatieve vaardigheden worden op een geïntegreerde manier geoefend. Leerlingen worden vaardig door zelf te doen, fouten te maken en herhaling.

Eenvoudig inzetbaar

Voor Virtual Skillslab heeft u alleen een computer met internet nodig. U kunt direct met uw leerlingen aan de slag, zonder hoge opstartkosten zoals bij het inrichten van een praktijkruimte. Het lessenplan helpt docenten met een duidelijke omschrijving van de modules, leerdoelen en beoordelingscriteria.

Hoge betrokkenheid

Met Virtual Skillslab leer je op een interactieve manier in een visueel aantrekkelijke en zeer herkenbare werkomgeving. Dit zorgt voor hoge betrokkenheid. Het is niet alleen leuker voor de leerling maar ook beter voor het leerrendement.

Zelfstandig werken

Een virtuele coach is continu aanwezig om handelingen te demonstreren, feedback te geven en te reflecteren op behaalde resultaten. Deze ingebouwde begeleiding en de gestructureerde opbouw helpen leerlingen zelfstandig te werken.

Inzicht voor docenten

Als docent heeft u tot op detailniveau zicht op de vorderingen en resultaten van uw leerlingen. Via de beheermodule kunt u zien wie welke onderdelen heeft gevolgd en welke scores zijn behaald. Het examen zet u klaar wanneer de leerlingen daaraan toe zijn. Leerlingen kunnen zichzelf eenvoudig registreren dus er is voor u geen ingewikkelde en tijdrovende administratie nodig.

Voor alle niveaus

De interactieve en visuele vorm maakt Virtual Skillslab heel geschikt voor leerlingen in het beroepsonderwijs op verschillende niveaus. De ingebouwde didactiek zorgt ervoor dat de oefeningen steeds uitdagend zijn, maar zorgt er ook voor dat er altijd voldoende instructie en hulp wordt gegeven wanneer de leerling dat nodig heeft. De Trainers worden inmiddels ingezet op ruim 250 schoollocaties, van praktijkonderwijs tot en met MBO.

Vraag onze brochure aan

Vul het onderstaande formulier in om direct onze brochure te downloaden.

Gratis uitproberen

De beste manier om Virtual Skillslab te beoordelen is door het zelf uit te proberen. Klik op de knop hieronder om direct van start te gaan!

Kassatrainer

De Kassatrainer is bedoeld voor alle opleidingen in het beroepsonderwijs waarin leerlingen praktijkervaring op moeten doen in het vak van verkoopmedewerker.

Warehousetrainer

De Warehousetrainer is bedoeld voor alle opleidingen in het beroepsonderwijs waarin leerlingen kennis gaan maken of praktijkervaring op moeten doen met het vak van logistiek medewerker.

Onze partners
Referenties
Top