Pilot nieuwe Kassatrainer

Pilot nieuwe Kassatrainer

U heeft het misschien al gehoord; Virtual Skillslab is met een aantal vernieuwingen bezig. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een geheel vernieuwde kassatrainer.

Deze Kassatrainer is volledig nieuw ontwikkeld op basis van feedback van onze gebruikers. Enkele van de belangrijkste vernieuwingen zijn:

  • Ook geschikt voor iPad en Android tablets (App)
  • 3D omgeving; voor een nog realistischer beleving
  • Uitgebreidere inhoud; met o.a. Financiële procedures
  • Differentiatie naar niveau; meer uitdaging voor hogere niveaus
  • Verbeterde didactiek; nog interactiever

Dankzij de nieuwe technologie is de nieuwe Kassatrainer niet meer afhankelijk van een internetverbinding waardoor er veel minder kans is op storingen.

Ook is het mogelijk om met de nieuwe Kassatrainer de nieuwe MBO kwalificaties digitaal te examineren.

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar uw feedback. Deze maand nog willen we starten met een pilot. We zoeken scholen die hieraan mee willen doen. Deze scholen krijgen als eerste volledig toegang tot de nieuwe Kassatrainer en de bijbehorende examens. Uw ervaringen nemen we mee in het definitieve product. Wilt u meedoen met deze pilot? Stuur een mail naar info@virtualskillslab.nl.

Na de pilot zal de nieuwe Kassatrainer beschikbaar komen voor alle scholen met een account voor ‘Handel’ of ‘Handel en Logistiek’. Alle bestaande en nieuwe leerlingen hebben dan automatisch toegang. Uiteraard zullen de huidige Kassatrainers (Non-Food en Food) dit schooljaar ook nog beschikbaar blijven. Vanaf volgens schooljaar zullen leerlingen automatisch toegang krijgen tot de nieuwe Kassatrainer, en niet meer tot de oude Kassatrainers.Top