Warehousetrainer

Met de Virtual Skillslab Warehousetrainer haal je het distributiecentrum naar het klaslokaal. Het is een uitstekende aanvulling op huidige lesmethodes. Ben je benieuwd hoe ons virtuele magazijn eruit ziet, probeer het dan nu gratis uit!

Leren door te doen

Studenten gaan zelf aan de slag in het virtuele magazijn. Ze leren door de doen, en door fouten te maken: een waardevolle ervaring!

Veilige omgeving

In de Warehousetrainer komen studenten ook onverwachte, soms onveilige situaties, tegen. Maar omdat dit in de virtuele wereld gebeurt, leren ze accuraat handelen in deze situaties, voordat ze er in het echt mee in aanraking komen.

Veel gebruikt

Vele scholen gingen u al voor. De Warehousetrainer wordt op meer dan honderd scholen in het beroepsonderwijs met succes gebruikt in de lessen!

Maak kennis met de Warehousetrainer

De Virtual Skillslab Warehousetrainer laat studenten uiteenlopende situaties beleven die zich ook voordoen in het dagelijks leven van een logistiek medewerker. Ze nemen verschillende rollen aan, van expeditiemedewerker tot vrachtwagenchauffeur en van orderpicker tot reachtruckchauffeur. De Warehousetrainer is dus een zeer complete aanvulling voor in de klas.

Warehousetrainer: look and feel

Benieuwd geworden wat de Warehousetrainer te bieden heeft? Bekijk dan het filmpje hieronder. Wil je liever zelf ervaren hoe de Warehousetrainer werkt, vraag dan een proefaccount aan.

Koppelen examen

Beheermodule

Via de Virtual Skillslab Beheermodule hebben docenten altijd inzicht in de voortgang van studenten. Verder kunnen ze gemakkelijk examens klaarzetten wanneer de studenten daaraan toe zijn.

Dichtbij de praktijk

De Warehousetrainer is een zeer motiverende omgeving, waarin studenten echt kunnen proeven aan de praktijk. Dat blijkt wel uit de volgende woorden:

“Door de Warehousetrainer kiezen meer leerlingen voor het vak Distributie”

Docent Vellesancollege (VMBO)

Warehousetrainer Praktijk

Vraag onze brochure aan

Vul het onderstaande formulier in om direct onze brochure te downloaden.

Gratis uitproberen

De beste manier om Virtual Skillslab Warehousetrainer te beoordelen is door hem zelf te ervaren. Probeer de Warehousetrainer daarom gratis uit! U kunt twee weken lang zelf rondkijken in ons virtuele distributiecentrum. Probeert u alles rustig uit, zonder kosten, zonder verplichtingen!

Onze partners

Referenties

Top