Afscheid Ruud van Leeuwen

Afscheid Ruud van Leeuwen

Na 4 jaar succesvolle samenwerking met Virtual Skillslab gaat Ruud van Leeuwen een voorzichtige start maken met een welverdiend pensioen. We willen hem bedanken voor de belangrijke bijdrage die hij heeft geleverd, en natuurlijk voor zijn niet aflatende enthousiasme en betrokkenheid. We hopen dat hij de tijd en rust kan vinden om te genieten van de mooie dingen in het leven!

Hieronder een persoonlijke noot van Ruud.

Tja, en dan is het ineens zover: de officiële pensioendatum… Een vreemde gewaarwording als je nog volop bezig bent als zzp’er in en rond het onderwijs. Niet alleen met Virtual Skillslab maar vooral ook met de vernieuwingen in het vmbo. Toch sta je op zo’n moment even stil bij de combinatie van deze activiteiten. Een klein beetje meer tijd kunnen besteden aan hobby’s en het ontdekken van onze nieuwe woonomgeving zou wel prettig zijn! Alles bij elkaar overdenkend leidde dit tot de conclusie dat het goed zou zijn iets minder te gaan werken, en mijn focus te leggen op mijn activiteiten rond de vernieuwingen in het vmbo. Dat betekende voor mij helaas afscheid nemen van Virtual Skillslab… Dat ging niet makkelijk: 4 jaar lang minstens een dag in de week aan de slag zijn met zo’n mooi product gaf veel voldoening. Ik ben erg blij met wat er in die periode tot stand is gekomen en kijk met plezier terug op die tijd. Uiteraard kan ik het niet laten om nog zijdelings te volgen wat er gebeurt rond Virtual Skillslab, en ben vooral benieuwd naar de nieuwe versie die straks wordt geïntroduceerd.

De vernieuwingen in het vmbo met alles daaromheen hebben nu mijn volledige aandacht. Een daarvan wil ik hier graag even noemen: het onderhouden van de Facebookgroep van Platform VMBO Economie & Ondernemen: https://www.facebook.com/groups/vmboeconomieenondernemen/. Inmiddels zijn bijna 400 docenten lid van de groep, zij worden dagelijks op de hoogte gehouden over de belangrijke ontwikkelingen in de retail, logistiek en (soms) kantoorwereld.

Dank voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren, en heel veel succes toegewenst met Virtual Skillslab!Top