Virtual Skillslab Beheeromgeving

Nieuwe beheeromgeving live!

Wellicht heeft u het al gezien: deze week is de nieuwe Virtual Skillslab beheeromgeving voor docenten in gebruik genomen. De nieuwe beheeromgeving combineert functionaliteit uit de voormalige docentenmodule en de Virtual Skillslab webshop. Vanaf nu vindt u alles wat u nodig heeft om Virtual Skillslab te gebruiken in één overzichtelijk modern jasje.

Positieve reacties

Docenten reageren positief op de nieuwe beheeromgeving. Nieuwe mogelijkheden die zij erg waarderen zijn

  • het aanmaken van meerdere docentaccounts binnen één schoolomgeving;
  • het eenvoudig exporteren en printen van certificaten en examenformulieren door de docent;
  • de verbeteringen voor het geven van toegang tot examens, niet alleen op datum maar ook op tijdstip;
  • het importeren van leerlingen en het aanpassen van leerlinggegevens.

 

Virtual Skillslab Beheeromgeving: tips & tricks

1) Surf voor de nieuwe Virtual Skillslab beheeromgeving naar https://admin.virtualskillslab.com. Pas eventueel uw favorieten in uw browser hierop aan!

2) Docenten loggen niet meer in met hun oude gebruikersnaam, maar met hun e-mailadres. Het wachtwoord is gelijk gebleven. Weet u niet meer onder welk e-mailadres u geregistreerd bent? Neem dan contact op met onze helpdesk.

3) Gebruikte u voorheen meerdere Virtual Skillslab accounts met hetzelfde e-mailadres, bijvoorbeeld één voor Handel en één voor Logistiek? Dan zijn deze samengevoegd. U vindt nu een volledig overzicht in één account. Bekijk in één oogopslag uw producten en de beschikbare licenties.

4) Voor leerlingen is er niets veranderd. Leerlingen loggen met hun bestaande e-mailadres en wachtwoord in op de Kassatrainer en de Warehousetrainer.

5) De oude Virtual Skillslab Kassatrainers (Non Food & Food) zijn in de nieuwe omgeving niet meer beschikbaar. Heeft u leerlingen die deze oude Kassatrainers nog moeten afronden? Neem dan even contact op met onze helpdesk. Wij helpen u dan om te zorgen dat uw leerlingen toegang krijgen.

6) Bekijk onze instructies voor een beknopte uitleg over alle mogelijkheden van de nieuwe beheeromgeving.

Mocht u suggesties hebben voor de nieuwe Virtual Skillslab beheeromgeving, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd geïnteresseerd in uw feedback om onze producten te verbeteren!Top